*מינימום של 15 אנשים בקבוצה  **לא כולל שישי-שבת  ***בתיאום מראש בלבד

תפריט לקבוצות ואירועים מיוחדים

פריג'ת קצבים

באחד ממסעותיי במרחבי הבקר העצום בארגנטינה. הגעתי למסעדה מרתקת שהגישה את הבשר בפריג'ה (שהינה גריל קטן בספרדית). ה"גרילמן" היה גאווצ'ו אמיתי בלבוש מסורתי, עניבה לצווארו, אבזם ענק בחגורה וכמובן שפם. ובשר שהוגש במקצועיות ואהבה .ההפתעה היתה כל כך גדולה וטעימה  שהחלטנו לאמץ את הרעיון אצלנו ולבנות תפריט שיוגש על פריג'ה. מכיוון שאצלנו "הקצבים" הם האחראים על הבשר המופלא, החלטנו לקרוא לתפריט: "פריגת קצבים"

התפריט

פתיחים:

לחם ומתבלים -

מתבל פטרוזיליה עם שום בשמן זית

שום פרוס ביין לבן

מתבל בשר –סנייה עם טחינה

שתיה:

מים ולימונדה 

מנות ראשונות:

חציל קלוי וטחינה גולמית

* קרפצ'יו פילה ופרמז'ן

* צוריסוס / נקניקיות חריפות

* סלט חסה ושקדים ברוטב בלסמי

חם ליד הבשר:

אנטיפסטי חם  ירקות: תפוא ,שום ,בצל ופלפלים. ציפס, פירה

ציפס, פירה

בשרים בפריג'ה למרכז שולחן:

שיפודי אנטריקוט משולב עם סינטה

קבב עגל וטלה המיוצר מנתחים משובחים

קינוח:

תה נענע / קפה שחור / אספרסו

בראוניז שוקולד מושחתים  ורוטב שוקולד חם

המלבי של שיפי עם קוקוס, בוטנים ורוטב 

מחיר: 199 ש"ח לאדם

(לא כולל שירות 12%)

* מנות ילדים לפי תפריט יוזמנו במקום