


קצת עלינו
מסעדת מיטשוס היא חגיגה קולינרית לבשר אמיתי. כל נתח שמוגש אצלנו עובר מסע מוקפד שמתחיל בבחירת עגלים מובחרים ברמת הגולן, ממשיך בגידול מבוקר וביישון מקצועי, ומסתיים בצלייה מדויקת על הגריל.
הבשר שלנו מטופל באהבה ובדיוק – בקצביית מיטשוס – ומוגש לשולחן כשהוא בשיאו: עסיסי, עמוק בטעמים, ובעל ארומה שאין לטעות בה.
אצלנו, כל ביס מספר סיפור של אדמה, מסורת, ואומנות בשרית.
המסעדה הוקמה בשנת 2006 ע"י חגי ושיפי, קדמו לכך שנים מרובות עשייה בתחום הבשר והתמחות באירועי גריל בשטח בשיטות שונות ומגוונות. הרעיון היה להקים מסעדה באופי תעשייתי ונקי המותאם למיקום ומחובר באופן ישיר אל עדרי ובוקרי רמת הגולן בצמוד לקצביה הוותיקה שהוקמה שנים קודם שתהיה מבוססת על בשר איכותי לפי תפיסתו של חגי.
החוויה הקולינרית מבוססת עשייה מקומית. רוב המוצרים שמוצעים במסעדה הם פרי עמלם של צוות המסעדה
קצבייה קטנה ומוקפדת שבה הכל מתרחש, פירוק הבשר בהגעתו , חלוקה לנתחים ויישונם בחדר יישון יעודי, עיבוד בשרים במתכונים מבוססים בשר איכותי ומעט תבלינים , המבורגר , צוריסוס ועוד.
בדופן המקבילה למסעדה ממוקם יקב ומזקקהת סלוקיה.
מייצרים יינות הידועים באיכותם ובנוסף תזקיקי אלכוהול,
ברנדי ,גין , עראק, וגראפה .
המסעדה
במסעדה תזכו לטעום מהבשר המשובח ביותר לצד יינות מדהימים מיקב סלוקיה, בחווית שרות תואמת את אנשי הגולן (קצת אחרת).
לחוויה המשכית של המסעדה מיקמנו בצמוד את מעדניית הבשר שבה תוכלו ליהינות מבשרים הביתה כולל אקסיסוריז למטבח.
ביקב תוכלו לרכוש יינות שטעמתם כולל ציוד נילווה כולל כוסות רידל פותחנים ועוד....
אנחנו אוהבים את חווית האירוח ומאמינים שתרגישו בכך כשנתראה.