קצת עלינו

מסעדת מיטשוס נבנתה על טהרת בשר הקצבייה. ייחודה הוא בבשרים המוגשים בה שהם תוצרת של תהליך ממושך הנעשה תחת פיקוחנו משלב בחירת העגלים ברמת הגולן, דרך מעקב אחר גידולם ועד לטיפול בנתחי הבשר האיכותיים, כאן בקצביית מיטשוס.
במסעדה תזכו לטעום מהבשר המשובח ביותר, שנעשה לפי טהרת המסורת של מיטשוס רמת הגולן.

מסעדת מיטשוס הוקמה בשנת 2006 ע"י חגי ושיפי, קדמו לכך שנים מרובות עשייה בתחום הבשר והתמחות באירועי גריל בשטח בשיטות שונות ומגוונות. הרעיון היה להקים מסעדה באופי תעשייתי ונקי המותאם למיקום ומחובר באופן ישיר אל עדרי ובוקרי רמת הגולן בצמוד לקצביה הוותיקה שהוקמה שנים קודם שתהיה מבוססת על בשר איכותי לפי תפיסתו של חגי. חגי "המומחה"
לבשר למד והתמחה בנושא גידול הבקר ואף מימש את התפיסה הייחודית לו בעולם הבשר: גידול וטיפול בעדרים משובחים וצעירים המתאפיינים באיכויות בשר בלתי מתפשרות.
שיפי "אשת הקצב" היא השפית של המסעדה והיא האחראית על כל התחום הקולינרי שליד הבשר.
בימים אלה מתחדש ומתפתח היקב של חגי ושיפי בצמוד למסעדה. אם חשקה נפשכם ביין טוב ובבשר משובח ולחוות חוויה מסוג אחר זה המקום כאן במיטשוס.

המסעדה

מסעדת מיטשוס כאמור נבנתה על טהרת בשר הקצבייה. ייחודה של המסעדה הוא הבשרים המוגשים בה, הם תוצרת של תהליך ממושך שנעשה תחת פיקוחנו משלב בחירת העגלים ברמת הגולן, דרך מעקב אחר גידולו ועד לטיפול בנתחי הבשר האיכותיים, כאן בקצביית מיטשוס.
במסעדה תזכו לטעום מהבשר המשובח ביותר, שנעשה לפי טהרת המסורת של מיטשוס רמת הגולן.
אחד השלבים החשובים בתהליך הכנת הבשר הוא הטיפול הייחודי בהתאמה לכל נתח. טיפול זה מתבצע בקפידה ע"י קצבי מיטשוס רמת הגולן ומבטיח כי תקבלו את הנתח הנבחר בדיוק כפי שקיוויתם.

 

את כל הנתחים המוגשים במסעדה ניתן לקנות במעדנייה.

  • Google+ - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Follow Us

צומת שדה אליעזר

04-6997005

שדה אליעזר

© meatshos 2016.

קצרין

איזור התעשיה, קצרין,

רמת הגולן

04-6963334