הקצביה >>> פילה עגל

פילה עגל

נתח הנמצע בגב האחורי של העגל מתחת לעצם הסינטה.

פילה הינו חלק קטן יחסית ורך מאוד למרות אחוזי השומן הנמוכים שבו.

מתאים לצלייה על גריל (הנתח עדין ולכן מאוד חשוב לשמור על צלייה איטית ללא צריבות)

צלייה על מחבט יצוקה  מאוד מומלץ, הפילה משתלב נהדר עם מתבלים שונים אם זאת

נהדר בתבלון המסורתי והחביב על כל נתחי הבשר המשובחים מלח ופלפל גס.

הפילה מגיע גם כחלק ממנת הטי בון.

יישון בוואקום קצר של עד שבוע.

  • Google+ - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Follow Us

צומת שדה אליעזר

04-6997005

שדה אליעזר

© meatshos 2016.

קצרין

איזור התעשיה, קצרין,

רמת הגולן

04-6963334