top of page

הקצביה >>> סינטה

סינטה

נתח הנמצא בגב האחורי של העגל בהמשך לאנטריקוט, בעל אחוזי שומן נמוכים יחסית, עליו יש שכבת שומן שלאחר צלייה נהיית קריספית.

עדיף שלנתח יהיה רמת שיוש בינונית על מנת ליצור עסיסיות מקסימלית בעת הצלייה.

מיושן בוואקום בישון ארוך.

מומלץ לצלייה בגריל כסטייקים של 300 ג' עד 1/2 ק"ג מידת צליה מומלצת ריר עד מדיום.

מתאים גם לרוסביף בתנור חשוב לשמור על רמת עסיסיות גבוהה ע"י שמירת הנוזלים אגורים בתוך הנתח.

מתאים לשניצל וינאי פרוס דק בטיגון עמוק או לבישול אוכל אסיאטי למוקפצים.

סינטה מוכר כ-סירליון כשהוא מוגש עם העצם נקרא סטייק ניו–יורק או טיבון (פורטר האוס) כשהוא

מוגש עם חלק מהפילה.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Follow Us

מיטשוס שדה אליעזר 

אינה פעילה יותר 

כעט יש רק מיטשוס קצרין

שדה אליעזר

קצרין

איזור התעשיה, קצרין,

רמת הגולן

04-6963334

מיטשוס מסעדת בשר איכותית 20 שנים של מקצוענות

© meatshos 2016.

bottom of page