top of page

הקצביה >>> אסאדו

אסאדו

נתח בהמשך לצלעות העגל, הנתח מתאפיין בשכבות שומן ובשר.

נתח האסאדו מצויין לבישולי קדירה איטיים במיוחד שהנתח משולב עם רצועות העצם המעשיר

את תבשילי הקדירה בטעמים משובחים ,נתח אסאדו מצויין לצלייה בתנור בבישול איט בטמפ' של 160 מעלות למספר שעות שכבות השומן מעשירות את טעם הבשר לטעמים חזקים מאוד.

מתאים לבישול המסורתי ארגנטנאי כנתח שלם לצלייה איטית סביב אש לוחשת לכ-7 שעות צליה.

לכל משוגעי עישון הבשר מתאים לעישון איטי בטמפ של 70 מעלות למספר שעות תוצאות מדהימות.

שמות נוספים מקובלים לנתח: קשתית ושפונדרה.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Follow Us

מיטשוס שדה אליעזר 

אינה פעילה יותר 

כעט יש רק מיטשוס קצרין

שדה אליעזר

קצרין

איזור התעשיה, קצרין,

רמת הגולן

04-6963334

מיטשוס מסעדת בשר איכותית 20 שנים של מקצוענות

© meatshos 2016.

bottom of page