הקצביה >>> אסאדו

אסאדו

נתח בהמשך לצלעות העגל, הנתח מתאפיין בשכבות שומן ובשר.

נתח האסאדו מצויין לבישולי קדירה איטיים במיוחד שהנתח משולב עם רצועות העצם המעשיר

את תבשילי הקדירה בטעמים משובחים ,נתח אסאדו מצויין לצלייה בתנור בבישול איט בטמפ' של 160 מעלות למספר שעות שכבות השומן מעשירות את טעם הבשר לטעמים חזקים מאוד.

מתאים לבישול המסורתי ארגנטנאי כנתח שלם לצלייה איטית סביב אש לוחשת לכ-7 שעות צליה.

לכל משוגעי עישון הבשר מתאים לעישון איטי בטמפ של 70 מעלות למספר שעות תוצאות מדהימות.

שמות נוספים מקובלים לנתח: קשתית ושפונדרה.