top of page

הקצביה >>> אנטריקוט

אנטריקוט

נתח הנמצא בגב הקידמי של העגל , נתח שלרוב משויש היטב (משובץ בשומן) ובמרכזו פרח השומן המקל על זיהויו.

אנטריקוט מיושן בוואקום ישון עד חודש ימים , נתח עסיסי  המתאים לצלייה או על גריל, מומלץ לסטקים של 250 גר' עד גושים שלמים .

רמת שיוש סבירה  מאפשרת צלייה דרגת  MW עד R במהלך הצלייה השומן נמס ומעשיר את טעמו המשובח של הבשר.

מתאים גם לרוסטביף בתנור או בצלייה איטית על גריל פחמים בשיטת האסאדו.

אנטריקוט מוכר בשם ורד הצלע או כ-פריים ריב כשהוא מוגש עם עצם הצלע.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Follow Us

מיטשוס שדה אליעזר 

אינה פעילה יותר 

כעט יש רק מיטשוס קצרין

שדה אליעזר

קצרין

איזור התעשיה, קצרין,

רמת הגולן

04-6963334

מיטשוס מסעדת בשר איכותית 20 שנים של מקצוענות

© meatshos 2016.

bottom of page