המסעדות שדה אליעזר וקצרין
שדה אליעזר - מסעדה עם נוף בצפון ואוכל שגעון
בעמק ירוק, בין הרים וגבעות, עומדת לה מסעדה, מגניבה מאוד. מסעדה וותיקה, מבוססת בשר, כשאיכות ושירות חרוטים על דגלה, כדי שהלקוח יהיה מאושר.טיול באיזור, משפחתי או רומנטי, כדאי שיסתיים בארוחה ייחודית ובטעם אקסטרווגנטי.
מסעדה עם נוף בצפון, כוסית יין מובחר ובשר משובח, יותירו רושם עמוק ורצון לחזור אחר כך.
על רקע תהליך גידול עדרים, באיכות בלתי מתפשרת, צמחה קצבייה, שבמגוון בשרים היא מתהדרת. בשדה אליעזר, במושב בעמק החולה, בגליל, ניתן להינות מצלייה אמריקאית, בטעם עישון קליל. בשבתות, בחגים ובכל ימות השבוע, אפשר להגיע בדרך קבע ובאופן קבוע.
חגי ושיפי, בעלי ניסיון ועשייה בתחום הבשר ובאירועי גריל בשטח, פנו באופן טבעי לחשוף את מומחיותם, ולתת כבוד לנתח. על התחום הקולינרי, ומה שליד הבשר, שיפי השפית מנצחת, וחגי לצידה, מנהל את תחום הבקר ומשלים משלו את מה שבצלחת.הרמוניה של טעמים ושלמות את החיך עוטפת, ויחד עם חווית הנוף עוצר הנשימה, את האורח סוחפת.
המסעדה עם הנוף בצפון, היא כמו פנינה ממצולות הים. היא נדירה, איכותית, ובין המסעדות המומלצות בצפון, ניתן למצוא בה בית חם. האירוח מפנק, והמנות נפרשות כיד המלך, האווירה נינוחה, היין, הבירה, הכיף והמכלול עם כל הערך.זוהי מסעדת שף, ברמה שונה ואחרת, הכוללת צלייה ועישון בסגנונות שונים. עישון על בסיס עץ, המתבל את הבשר בטעמים עדינים.
מסעדה ברמת הגולן
אזור רמת הגולן מושך אליו הרבה מאוד מבקרים ותיירים במהלך השנה, זאת לאור ייחודיות האזור ונופיו המרהיבים במיוחד. חלק בלתי נפרד מחוויית הטיול, גם עבור הילדים וגם עבורנו אם נודה באמת, הוא הרגע שבו מגיעים למסעדה. "מיטשוס", מסעדה ברמת הגולן אינה כשרה ומתמקדת בבשר כמו גם זו בקצרין.
כל אחד בוחר אותה בהתאם להעדפותיו האישיות בבשרים. לחובבי הבשר, המעושן בפרט, מסעדות "Meatshos" ברמת הגולן מציעות חוויית בשר מעניינת לכל אחד ואחת מהחברים ובני המשפחה.
במקום קיימת גם מעדניה לממכר מוצרים נילווים לבשר כגון סכינים, פחמים, מוצרי מזון כמו רטבים, גבינות, פסטות ומזטים מיוחדים שאנו מייצרים.
כאטרקציה קולינרית וגיבוש חברתי, מוצעת ארוחה קרניבורית, בסעודת בשרים ללא הגבלה, בהם מוגשים שמונה מיני נתחים עשויים לעילא ולעילא. מוגשים גם המבורגרים, הנטחנים מבשר עגלה טרי ויש מבחר גדול של שילובים וגיוון שיא.
רשימה ארוכה של סטייקים עסיסיים, ממיני נתחים כמו, אנטריקוט, שייטל, בריסקט ואינטרניה, ואיש איש בוחרים, את הארוחה החלומית, שהם מתחברים אליה.
בפעם הבאה שתעלו צפונה במפה, המסעדה עם הנוף בצפון, לכם מצפה. מוכנה להעניק לכם את הטוב שבאמתחתא, הבשר האולטימטיבי, שבו מסעדת מיטשוס השתבחה. באחריות ובהצהרה עם חותמת, אתם תהנו כי פשוט אין אופציה אחרת.
עברו את ראש פינה והמשיכו לשדה אליעזר. תתקשרו עם הסתבכתם ואנחנו נהיה לכם לעזר.
לכל השאר, אנחנו נדאג.
המסעדה בקצרין - מסעדת בשר בגולן לצד יקב
נוסעים לקצרין ומחפשים יקבים עם מסעדה בצפון? האם יש התאמה טובה יותר מאוכל ויין? "מסעדת מיטשוס" בקצרין נמצאת בצמוד ל"יקב סלוקיה" בו יינות משובחים אשר מוגשים במסעדה, יין ובשר הם שני אלמנטים המשתלבים זה עם זה בצורה מצוינת. אולם, רק מסעדה בקצרין למשל שמתמחה לעומק בשני התחומים, תוכל להוביל אתכם אל עבר השילוב האידיאלי בין אומנות הבשר לבין אומנות היין.
יש סוגי בשר ומידות עשייה מסוימות, שמתאימים להם יינות מסוג מסוים ויש צורך בידע ובניסיון רלוונטיים כדי לבצע את ההתאמה בצורה מושלמת. מסעדת בשרים בקצרין שיש בה גם יקב צמוד, היא מסעדה שבה ניכר שמבינים גם בבשר ובדרכי הבישול שלו וגם ביין המוגש לשולחן. השילוב הזה הופך מסעדות בקצרין לחוויה קולינרית בלתי נשכחת ואתם יכולים ליהנות ממנה גם במקום עצמו וגם בצורת קייטרינג לאירועים.
ארוחה טובה באזור המרהיב במדינה
אם אתם מטיילים או מתגוררים באזור הצפון, אתם פשוט לא יכולים לוותר על מסעדה בקצרין – אבל מהסוג המוצלח באמת, מסעדה בצפון אשר ייחודית לבשר ויין במקביל, גם עוסקות בקייטרינג לאירועים, הן השילוב המושלם עבור כל חובבי הבשר.
חשוב לשים לב שאם אתם מחפשים קצביות בצפון, לבחור רק באלו הנקיות והמקצועיות ביותר, ואם יש מסעדת בשרים בקצרין עם יקב צמוד, מדובר בפתרון האידיאלי עבור מי שרוצה לאכול ארוחה שלמה, מלאה בטעמים עשירים הנוצרים מהשילוב בין היין לבשר.
מסעדת בשר ברמת הגולן בה מעשנים את הבשר לאיכות מקסימלית
בשר מעושן נחשב למעדן בסצנה הקולינרית. פעולת העישון גורמת לבשר לקבל מרקם ייחודי, הנושא ארומה משכרת ונעימה, ומנעד הטעמים הופך עשיר ועמוק. בעבר נהגו לעשן בשר בכל מני שיטות מסורתיות, אולם כיום הדרך העיקרית לעשות זאת היא באמצעות מעשנה. יש כל מני סוגים של מעשנות בשוק, כאשר טיבה ואיכותה קריטית לקבלת בשר בעישון מדויק.
כדי שהבשר אכן יעמיק את טעמו אבל עדיין יישאר קליל, חשוב להקפיד על זמני העישון. הזמן המומלץ הינו 14 שעות, כך חווית הטעמים הופכת מדויקת וייחודית והבשר לא רך ולא קשה מדי. כמו כן, פעולת עישון הבשר דורשת סבלנות רבה, רכישת מעשנה איכותית, ידע מקצועי על בשר וכן הבנת אופן השימוש במעשנה.
מסעדת שף בצפון שהיא גם קצביה
כדי להבטיח כי אתם נמצאים במקום שמבין בבשר ושיטות העישון והצלייה שלו, כדאי לבחור מסעדות בגולן שיש בהן קצביה צמודה. לא רק שזה מבטיח כי תקבלו את הנתחים המובחרים ביותר בסעודה שלכם, זה גם אומר שתוכלו לקנות חלק מהבשר הביתה ולהכין אותו שם. כך תוכלו לשחזר בבית את הארוחה המדהימה שאכלתם ולהעלות זיכרונות מהטיול המהנה לגולן שכלל גם מסעדה איכותית.
ביקור ביקב יתן לצד מסעדה בצפון יתן תובנה נהדרת הנוגעת לגידול הענבים והגפנים המהוללים של רמת הגולן, אבל רבים מאיתנו נהנים מהיין בעיקר עם הארוחה. בכל פעם שיוצאים לטייל ברמת הגולן מומלץ לתכנן היכן ליהנות מארוחת צהריים או ערב. ליהנות מארוחת צהריים במקום בו קיימת מסעדת בשר איכותית לצד יקב הינה חוויה קולינרית מושלמת.
אז איך בוחרים מסעדה מומלצת בצפון?
אם אתם מחפשים מסעדות שף בצפון, בוודאי גיליתם שעומדות בפניכם אפשרויות רבות. אולם, מבין מסעדות שף בצפון, מעטות הן אלו שיצליחו להעניק לכם חוויה כמו זו שאתם מפנטזים עליה, של קצביות בצפון המוכרות את הבשר האיכותי ביותר, העשוי במידת עשייה מושלמת ומוגש עם מבחר תוספות מענגות.
לכן, כדי למצוא מסעדה מומלצת בצפון, התייעצו עם אנשים שהיו כבר במקום. בקשו המלצות מחברים ומכרים ותוכלו לקבל פידבק על קצביות בצפון ומסעדות הצמודות להן.
מסעדה בצפון שהיא גם קייטרינג, תסגור לכם את כל הפינות
אם ביקרתם במתחם מסעדות בגולן של "מיטשוס" ואתם מעוניינים לקחת את החוויה הזו אתכם הלאה, מצאו מסעדות שף בצפון שהם גם קייטרינג לאירועים. מסעדה בצפון שהיא גם הנאה קולינרית וגם מספקת שירותי קייטרינג לשמחות ואירועי נטוורקינג.
כך תוכלו ליהנות מהחוויה המרגשת של בשר מובחר וטעים, גם באירוע החגיגי הבא שתערכו והפעם, תהיו אתם אלו בגדר הממליצים לאורחים על מסעדות בגולן שהן גם קייטרינג יוקרתי ותוכלו להעביר הלאה את ההנאה הרבה שלכם מהחגיגה הקולינרית.