ברוכים הבאים לרשת Meatshos: מסעדות בגולן
"מיטשוס", מסעדות בגולן לצד קצבייה ויקב על רקע נופיה הציוריים של רמת הגולן, המסעדות שלנו מתמחים בבשרים מעולים ויין טוב למבינים. כל הבשרים הם תוצרת של תהליך ממושך הנעשה תחת פיקוחנו משלב בחירת העגלים ברמת הגולן, דרך מעקב אחר גידולם ועד לטיפול בנתחי הבשר האיכותיים. אתם מוזמנים לטעום את טעם הבשרים המעודן במסעדות או עד אליכם הביתה מהבשר המשובח ביותר, לפי טהרת המסורת של מיטשוס רמת הגולן. וכמובן, ללוות אותו ביין איכותי מיקב סלובקיה ההצמוד למסעדה בקצרין.
אם אתם מתכננים בקרוב טיול באזור הגולן, אל תוותרו על ההנאה הקולינרית של מסעדות בגולן. מסעדות בשרים בגולן הן חלק בלתי נפרד מהאווירה של אזור הצפון הפסטורלי וכל מסלול טיול שמתחיל או מסתיים בארוחה נפלאה מהתפריט של מסעדת שף בצפון, הוא טיול מוצלח.
גם בשבת: הרבה מהטיולים באזור הצפון נערכים בשבתות, כשלמשפחות יש זמן להשקיע בטיול ארוך יחסית ובנסיעות ממושכות הלוך וחזור. לכן, אצלנו תמצאו מסעדות בצפון הפתוחות בשבת, זאת כדי ליהנות מהחוויה במלואה. אם אתם כבר יודעים שאתם הולכים למסעדה וגם יודעים פחות או יותר את מסלול הטיול ואת השעות שבהן תבקרו בכל מקום, מסעדות בשר בגולן מאפשרות להזמין מקום מראש.
הקצבייה - החוויה הקולינרית של קצביות בצפון
אם אתם מתכננים טיול לאזור הגולן, כדאי שתכירו מעכשיו קצביות בצפון. לא כל מסעדה בצפון פתוחה בשבת אבל מבין אלו שכן, כדאי לבחור מסעדה המציעה בשרים מעושנים בצפון. כך, תוכלו לשלב את הטיול בגולן המרהיב, עם חוויה קולינרית יוצאת דופן ולהפוך את הביקור כולו למהנה במיוחד.
בשר ויין – שילוב מנצח
לצד הבשר תמיד מומלץ לשתות כוס יין משובחת וכשזה נוגע למסעדות בשר בצפון, אתם יכולים להיות בטוחים שתמצאו גם תפריט יין עשיר. כמובן, שאם אתם אלו שנוהגים לאחר מכן הביתה או עולים על רכב שטח במסלול טיול אתגרי, אתם לא יכולים לשתות. אבל שאר הסועדים יכולים ליהנות מיינות לבנים ואדומים, הישר מהיקבים היוקרתיים של רמת הגולן.
אילו סוגי בשרים יש בקצבייה?
מסעדות בגולן מציעות מבחר נתחים: אנטריקוט, סינטה, אסאדו, שייטל, אונטר ריב, פילה מדומה, צוואר עגל ועוד, במנות כגון המבורגרים, סטייקים, קבבים ועוד – בהתאם ליצירתיות של השף. הכישרון הגדול הוא להכין את הבשר במידת עשיה מדויקת וכך יהיה גם נימוח וגם מתובל בצורה מדויקת – השילוב של כל מנה חלומית.
לקחת את החוויה הביתה
אם אתם באמת רוצים להתפנק, בחרו מסעדת בשרים מעושנים בצפון שמציעה גם קצביות בצפון. כלומר, אתם יכולים גם ליהנות מארוחה דשנה וטעימה במקום עצמו וגם לקנות הביתה בשר מובחר לעישון, צלייה וטיגון. היתרון של מסעדות בשר בגולן שמכילות גם קצביות בצפון, הוא שזהו הסימן הטוב ביותר לכך שמדובר במקום המתמחה בבשר ויוכל לספק לכם את החוויה הקולינרית שאתם חולמים עליה.
מרכז המבקרים - יקב סלוקיה
יקב סלוקיה שברמת הגולן הוא יקב קטן המיצר כ-10,000 בקבוקי יין אדומים ולבנים בשנה. היקב הוקם בשנת 2004 ושוכן בסמוך למסעדת הקצבים “מיטשוס”. יקב סלוקיה משלב שיטות מסורתיות עם חידושים טכנולוגים והיין מבטא את הכרם וה"טרואר" עם שימת לב מיוחדת ליצור יין משלים לחוויה הקולינרית שמציעה מסעדת מיטשוס.
מרכז המבקרים של יקב סלוקיה נמצא בצמוד למסעדת מיטשוס ותוכלו לערוך בו סיורים מודרכים בשילוב טעימות יין. במהלך הסיור תוכלו לשמוע את סיפורו של היקב ולהתרשם מתהליך ייצור היין מקרוב על כל שלביו.
במרכז המבקרים ניתן לשלב בנוסף לטעימות היין והסיור גם ארוחה בשרית משובחת ממסעדת מיטשוס הסמוכה וכן לקיים אירועים פרטיים. כמו כן במקום תוכלו גם לרכוש מהיינות שאהבתם ומוצרים נלווים מוספים. שעות פעילות ימים ב'-ש' בין השעות 11:00-18:00 * סיורים בתיאום מראש ליחידים ולקבוצות.