מסעדה בצפון כי ככה מסתיים טיול מוצלח

רמת הגולן, היא בין האיזורים המתויירים ביותר בארץ, ומושכת אליה אלפי מטיילים כל שנה, ולאורך כל חודשי השנה. האזור, מהיפים בארץ, הוא מוקד טיולים מפותח, לתיירות חוץ, ולתיירות פנים בפרט. בשבתות, בחגים, בחופשות, אתיר אטרקציות וחוויות קולינריות, מתהדר במסעדות שף ייחודיות, וביקבים מובחרים. ממש תאווה לחיך.

בין המסעדות המומלצות בצפון, מסעדת מיטשוס האגדית, מסעדה בצפון, הממוקמת על רקע הנופים המופלאים סביב קצרין, מציעה מבחר בשרים משובחים, תוצרתו של גידול עדרים איכותי, וקצבייה שיודעת סודות הטיפול בבשר מהו. זו הסיבה בשלה קוצרת המסעדה תשבוחות, ומעניקה חוויות עונג צרופות.

מסעדה בצפון שהיא חוויה

בצמוד למסעדה, יקב סלוקיה, שהוא יקב בוטיק, המשלב מסורת וטכנולוגיה. היקב מאפשר סיורי טעימות, בשילוב ארוחה במסעדה הצמודה. הקומבינציה המופלאה, אין שני לה, והיא יוצרת חווית טעמים מושלמת. היקב יספק לכם ידע נרחב, על כל הנוגע לכרמים וגידול ענבים, באיזור רמת הגולן.

הקצבייה / מעדנייה, הקיימת במקום, מכילה נתחי בשר מובחרים, המבורגרים וקבבים, שיד השף נגעה בהם, אותם ניתן לקחת הביתה. המסעדה עם הנוף בצפון, הלא היא המסעדה בשדה אליעזר, גם היא משמרת את החוויה הקולינרית של הרשת.

הקונספט של בשרים משובחים, לצד יין משובח לא פחות, הופך את המסעדה בצפון, למסעדת יוקרה. הנתחים המוגשים, מגיעים מהמעשנת האמריקאית, העושה שימוש בגזרי עץ, המעניקים לטעמי האומאמי הטהורים, קיק של עושר, ותיבול עמוק ומעודן. פשוט יאמי!

על המסעדות אמונים חגי הקצב ורעייתו, שיפי השפית. השילוב בין השניים, בא לידי ביטוי באופן מושלם, באיכות המנה המוגשת לכם בצלחת. המסעדה מאפשרת קיום אירועים בעלי אופי, אירוח גורמה וקייטרינג בשרים, עד 800 איש.

קבוצות של מינימום 15 איש, יוכלו להנות מחווית פריג'ת הקצבים, שהוא מעין גריל קטן מהתרבות הארגנטינאית, המונח במרכז השולחן, ועליו רוחש הנתח.

 

חשוב לדעת, כי הצפון שופע במסעדות, ברמות כאלו ואחרות, אך לא כולן מבטיחות הנאה ושביעות רצון.

מסעדה בצפון, מוכרת וידועה באיכות השירות שלה, באוכל המשובח שלה, בניקיון המופתי, בנוף הפסטוראלי ובאווירה הכללית, ולכן מומלץ לשלבה, כעוד נקודת אצבע על המפה, במסלול הטיולים שלכם.מסעדה בצפון המגישה בשר