סינטה
נתח הנמצא בגב האחורי של העגל בהמשך לאנטריקוט, בעל אחוזי שומן נמוכים יחסית, עליו יש שכבת שומן שלאחר צלייה נהיית קריספית.
עדיף שלנתח יהיה רמת שיוש בינונית על מנת ליצור עסיסיות מקסימלית בעת הצלייה.
מיושן בוואקום בישון ארוך.
מומלץ לצלייה בגריל כסטייקים של 300 ג' עד 1/2 ק"ג מידת צליה מומלצת ריר עד מדיום.
מתאים גם לרוסביף בתנור חשוב לשמור על רמת עסיסיות גבוהה ע"י שמירת הנוזלים אגורים בתוך הנתח.
מתאים לשניצל וינאי פרוס דק בטיגון עמוק או לבישול אוכל אסיאטי למוקפצים.
סינטה מוכר כ-סירליון כשהוא מוגש עם העצם נקרא סטייק ניו–יורק או טיבון (פורטר האוס) כשהוא
מוגש עם חלק מהפילה.