אנטריקוט

אנטריקוט

 

 

 

 

 

נתח הנמצא בגב הקידמי של העגל , נתח שלרוב משויש היטב (משובץ בשומן) ובמרכזו פרח השומן המקל על זיהויו.

אנטריקוט מיושן בוואקום ישון עד חודש ימים , נתח עסיסי  המתאים לצלייה או על גריל, מומלץ לסטקים של 250 גר' עד גושים שלמים .

רמת שיוש סבירה  מאפשרת צלייה דרגת  MW עד R במהלך הצלייה השומן נמס ומעשיר את טעמו המשובח של הבשר.

מתאים גם לרוסטביף בתנור או בצלייה איטית על גריל פחמים בשיטת האסאדו.

אנטריקוט מוכר בשם ורד הצלע או כ-פריים ריב כשהוא מוגש עם עצם הצלע.