פאלדה

מק”ט:

נתח הממוקם מתחת לצלעות האסאדו (קיר הבטן) מאופיין בשכבות של בשר ושומן אסאדו,. מתאים להכנת תבשילי קדירה ארוכי הכנה, לטחינה או כנתח העשוי לקליה ממושכת בתנור או בחום נמוך,
בדרום אמריקה הנתח ניקרא "ווסיאו" וזהו נתח מצוין לצלייה על גריל אסאדו  למספר שעות.

מחיר מוצר אחרי הנחה:
89.00
+ -
איך תרצו לקבל את המוצר:
  • להמשך ההזמנה

    אנו ניצור קשר להמשך תשלום

  • משלוח מהיר עד בית הלקקוח

    משלוח מהיר
    עד בית הלקוח