אוסובוקו
מק”ט:
נתח בשר המיועד לבישול ארוך בנוזלים ותוספות בסיר או בתנור. הבשר העוטף את העצם עשיר בטעמו ובג'לטין רב המקנה את המרקם האופייני כל כך של האוסובוקו
בבישול ארוך בקדרות או בחמין או בתנור הבשר מתנתק מהעצם ויותר טעמים יחודיים לאובוקו שאינם דומים לנתחים אחרים.
במרכז העצם שסיבבו הבשר ישנו המח עצם אשר מוסיךף טעמים מדהימים לבשר וכמו כן טעים בפני עצמו בתבילי עמים ובתבשילי גורמה.
מחיר מוצר אחרי הנחה:
79.00 ₪
-
אנו ניצור קשר להמשך תשלום
-
משלוח מהיר
עד בית הלקוח