חזה ברוסט

מק”ט:

נתח מאופיין בשילוב של בשר ושומן שטוחנים אותם יחדיו מאוד מומלצים להמבורגר וקבבים, מומלץ לבישול ארוך חמין או תבשילי קדרה, השומן הרב העוטף את הבשר מקנה לתבשיל את טעמו ומרקמו העשירים בעוד הבישול הארוך מרכך היטב את הבשר. אפשר לצלות את הנתח בשיטת האסאדו בישול כ- חמש שעות השומן מומס לתוך הבשר ויוצר מרקם וטעמים מדהימים.

מחיר מוצר אחרי הנחה:
129.00
+ -
איך תרצו לקבל את המוצר:
  • להמשך ההזמנה

    אנו ניצור קשר להמשך תשלום

  • משלוח מהיר עד בית הלקקוח

    משלוח מהיר
    עד בית הלקוח