פילה עגל

מק”ט:

נתח הנמצע בגב האחורי של העגל מתחת לעצם הסינטה. פילה הינו חלק קטן יחסית ורך מאוד למרות אחוזי השומן הנמוכים שבו.
מתאים לצלייה על גריל (הנתח עדין ולכן מאוד חשוב לשמור על צלייה איטית ללא צריבות) צלייה על מחבט יצוקה  מאוד מומלץ , הפילה משתלב נהדר עם מתבלים שונים אם זאת
נהדר בתבלון המסורתי והחביב על כל נתחי הבשר המשובחים מלח ופלפל גס. הפילה מגיע גם כחלק ממנת הטי בון.
יישון בוואקום קצר של עד שבוע.

מחיר מוצר אחרי הנחה:
290.00
+ -
איך תרצו לקבל את המוצר:
  • להמשך ההזמנה

    אנו ניצור קשר להמשך תשלום

  • משלוח מהיר עד בית הלקקוח

    משלוח מהיר
    עד בית הלקוח