פילה עגל
מק”ט:
נתח הנמצא בגב האחורי של העגל מתחת לעצם הסינטה. פילה הינו חלק קטן יחסית ורך מאוד למרות אחוזי השומן הנמוכים שבו.
מתאים לצלייה על גריל (הנתח עדין ולכן מאוד חשוב לשמור על צלייה איטית ללא צריבות) צלייה על מחבט יצוקה מאוד מומלץ , הפילה משתלב נהדר עם מתבלים שונים אם זאת
נהדר בתבלון המסורתי והחביב על כל נתחי הבשר המשובחים מלח ופלפל גס. הפילה מגיע גם כחלק ממנת הטי בון.
יישון בוואקום קצר של עד שבוע.
מחיר מוצר אחרי הנחה:
335.00 ₪
-
אנו ניצור קשר להמשך תשלום
-
משלוח מהיר
עד בית הלקוח