אנטריקוט
מק”ט:
נתח הנמצא בגב הקידמי של העגל , נתח שלרוב משויש היטב (משובץ בשומן) ובמרכזו פרח השומן המקל על זיהויו.
אנטריקוט מיושן בוואקום ישון עד חודש ימים, נתח עסיסי המתאים לצלייה או על גריל, מומלץ לסטקים של 250 גר' עד גושים שלמים.
רמת שיוש סבירה מאפשרת צלייה עד דרגת MW עד R במהלך הצלייה השומן נמס ומעשיר את טעמו המשובח של הבשר.
מתאים גם לרוסטביף בתנור או בצלייה איטית על גריל פחמים בשיטת האסאדו.
אנטריקוט מוכר בשם ורד הצלע או כ-פריים ריב כשהוא מוגש עם עצם הצלע.
מחיר מוצר אחרי הנחה:
239.00 ₪
-
אנו ניצור קשר להמשך תשלום
-
משלוח מהיר
עד בית הלקוח