קטלוג

החוויה הקולינרית של קצביות בצפון

אם אתם מתכננים טיול לאזור הגולן, כדאי שתכירו מעכשיו קצביות בצפון. לא כל מסעדה בצפון פתוחה בשבת אבל מבין אלו שכן, כדאי לבחור מסעדה המציעה בשרים מעושנים בצפון. כך, תוכלו לשלב את הטיול בגולן המרהיב, עם חוויה קולינרית יוצאת דופן ולהפוך את הביקור כולו למהנה במיוחד.

בשר ויין – שילוב מנצח

לצד הבשר תמיד מומלץ לשתות כוס יין משובחת וכשזה נוגע למסעדות בשר בצפון, אתם יכולים להיות בטוחים שתמצאו גם תפריט יין עשיר. כמובן, שאם אתם אלו שנוהגים לאחר מכן הביתה או עולים על רכב שטח במסלול טיול אתגרי, אתם לא יכולים לשתות. אבל שאר הסועדים יכולים ליהנות מיינות לבנים ואדומים, הישר מהיקבים היוקרתיים של רמת הגולן.

אילו סוגי בשרים יש בקצבייה?

מסעדות בגולן מציעות מבחר נתחים: אנטריקוט, סינטה, אסאדו, שייטל, אונטר ריב, פילה מדומה, צוואר עגל ועוד, במנות כגון המבורגרים, סטייקים, קבבים ועוד – בהתאם ליצירתיות של השף. הכישרון הגדול הוא להכין את הבשר במידת עשיה מדויקת וכך יהיה גם נימוח וגם מתובל בצורה מדויקת – השילוב של כל מנה חלומית.

לקחת את החוויה הביתה 

אם אתם באמת רוצים להתפנק, בחרו מסעדת בשרים מעושנים בצפון שמציעה גם קצביות בצפון. כלומר, אתם יכולים גם ליהנות מארוחה דשנה וטעימה במקום עצמו וגם לקנות הביתה בשר מובחר לעישון, צלייה וטיגון. היתרון של מסעדות בשר בגולן שמכילות גם קצביות בצפון, הוא שזהו הסימן הטוב ביותר לכך שמדובר במקום המתמחה בבשר ויוכל לספק לכם את החוויה הקולינרית שאתם חולמים עליה.